Åtta år sedan första resan

Länge sedan vi kom till NZ första gången, femte för min del. Det har hänt mycket under tiden, både bra och dåliga saker. Vi har bägge blivit sämre i våra sjukdomar. Många tankar på att göra fler resor och det har blivit två till. Att önska en resa till gör att man får lite energi. Hoppas bara vi kommer iväg igen. Många saker att se och uppleva. Vi har varit mycket på norra ön så södra skulle behövas besöka ett antal veckor. Självklart vill vi också träffa våra vänner där igen.

Carina har också bloggat.

Borrholmen

Nu har vi landad på Borrholmen. Kalasväder om än lite blåsigt. Så trevligt att efter 4,5 år återigen få träffa Lyn och Julian. Vi äter och dricker gott och pratar lite minnen men även nytt.

Blir en tur in till Kalkudden i morgon för uppförandet av ”Små grodorna”

Oväder

Inte bara här i Sverige som vädret är konstigt. I Nya Zeeland regnar det något otroligt. I Auckland kommer det storm efter storm men översvämningar och jordskred. Till och med så att många vägar är avstängda och andra förstörda. Flygplatsen i Auckland har haft översvämning. Landningsbanor har haft så mycket vatten att plan har kanat av. Och så en tropisk orkan som orsakar mycket skador och problem.

Bilder hämtade från https://www.nzherald.co.nz/