Byter camping

Vi har inte tyckt om Orewa Beach Camp site den är gången. Det var tredje gången vi var där den här resan. Fullbokat så det blev inte någon beach site. I stället så kom vi in bland de som ligger länge på samma ställe, troligen den enda plats dom är på. Det kändes som ett riktigt tattarställe. Snacka om att man kan känna sig utanför. Nåja nu har vi lämnat stället och är på en plats vi besökte 2016, Pinewoods Motorpark, mycket lugnare här.

Varmt som sjuton, vi har 30C så inte fryser vi. Efter vi checkade in så åkte vi till Silverdale för lunch och lite shopping. Carina hittade ett nytt ställe som hon ville prova men jag tog Gourme Sandwitch på Rib ’n Roast. Det är en macka med kvalitet.

Vi stannade till lite vid beachen på väg tillbaka till campingen. Där blev det en liten eftermiddags nap. Det har inte varit så många sådana. Men när det är så här varmt orkar vi inte så mycket mer än så. Blev en tur till recptionen där dom säljer glass. Och där hittar man L&P glass, samma som drickan. Var i och för sig isglass men det funkar det också. I NZ christmas tree hänger det paket. Det är nog julutsmyckningen. Stämmer inte fortfarande att 25-30C varmt och jul.

På kvällen gick vi ned till stranden för att se om man kunde se Auckland upplyst på håll. Men det var inte många lysen man såg. Men ljummet och skönt när vi gick. Annars har det inte varit något idag. Vi har tittat på vad vi ska se och göra nästa resa. Ja, det verkar bli en fortsättning på våra äventyr. Vi har lite andra planer hur vi sa ta oss fram och hur vi ska bo. Men det talar jag inte om nu. Inte heller när vi ska åka.