Vänner på besök

Vad häftigt med Nya Zeelands vänner på besök. Det var första gången. Våra bekanta sedan tidigare år. Det var Kay och Terry som kom till vår lilla stuga. Första gången jag träffade dom var på min första resa. Gissar att det var 5:e eller 6:e december 1997. Terry visade mig då runt i Rotorua och omgivningarna. Blev sedan en lunch hemma hos dom där jag då fick träffa Kay. 21 år sedan, tänk vad tiden går. Ändå så känns det som om man känt dom hela livet. Anledning till att jag hade kontakt från början var att Terry också höll på med modelljärnvägar. Det var så jag hamnade i Rotorua från början.

Som vanligt blev det jämförelser mellan länderna men vi fick också lära oss mycket om biodlingar. Det är så trevligt att träffa dom för de är så enkla att prata och umgås med. 

I övrigt så hände inte så mycket idag. Lite flygning med Spark och så handla lite mat. Vädret har varit bra idag, inte allt för varmt och inget regn. Men i går kväll och natt så gick åskan för fullt. Som väl är verkar det inte varit några översvämningar.

Hoppas på bra väder i morgon då vi ska på marknad i Rotorua. Om det är dåligt väder så brukar dom ställa in.

P.S. Vi kanske har fått lite idéer på våra teknikproblem. Vi testar att köra med power packs som verkar ge mer stabil spänning än USB uttaget. Men test och utvärdering pågår nu.