Varit turister idag

Vi åkte till Lake Rototua idag och gick en lite bit utefter den gångväg som finns. Det märks på luften att jordskorpan är inte speciellt tjock här. Inte så det tyker något efter den väg vi gick men svavelgaserna känner man utan tvekan. Blev en lite skön promenad och mina bin gillade det även om de blev lite trötta på slutet.

Lunch blev det i dag också. Nu på Eat Streen, en liten gatstump med bara restauranger på. Finns allt möjligt i med olika inriktningar. Vi valde en italiensk. Burgare för mig som vanligt och den var mycket god. Carina tog en pasta som hon tyckte var god. Mindre god var den italienska ölen, men det var väl inte heller oväntat. Måste dock provas.

Mycket folk under lunchen verkar det vara. Vi kom lite sent så de flesta hade lunchat färdigt när vi gav oss iväg, därför lite folktomt på bilden.

Är och har varit lite så-där väder hittills. Sommaren har inte riktigt kommit igång med stabilare väder. Men den kommer säkert. Vi har längsta dagarna idag och i morgon. Sen börjar det gås mot mörkare tider. Men det skiljer inte så mycket här som hemma.