Mellandagsrea

Det var nog min första mellandagsrea jag varit på. Faktiskt min orsak också. Köpte en Android padda. Lite udda är att det blev en Lenovo. Men den funkar riktigt bra och skaplig prestanda.

Efter THE Warehouse Stationary så var det dags för lite frukost. En bagare som hade lite olika saker att erbjuda bla mackor med olika pålägg. Måste provas och man kunde få dom värmda också. Till detta blev med färsk nypressad juice. Riktigt fräscht och gott. Sen var det hem till stugan igen.

Jättefint väder så vi bestämde oss för att åka ner till hamnen i Rotorua. Först tanka, nästan slut i tanken. Sist vi tankade fick vi rabattkuponger. Fiffigt för det blev 5NZD i rabatt.

Det finns en liten kiosk vid hamnen man kanske kan köpa något som fika eller så. Men ingen höjdare där. Istället blev det Eat Street som låg kanske 100m bort. Där finns det att välja på. Vi vill ju också testa lite olika restauranger där. Denna gång blev det Mac’s Steakhouse. Inte alla dumt där heller men fortfarande leder det första stället med sin burgare.

Vi åker och handlar lite småsaker och sen hem igen. Dagarna går men det är mysig stuga vi har och jättetrevligt värdpar. Vi ska fundera lite smått på vad som behöver göras innan syrran och Bugge kommer. Måste nog diska i alla fall😁

One comment on “Mellandagsrea

  1. Jag har blivit liiiiite modern för jag fick en surfplatta från Samsung i julklapp av dotter och barnbarn. Så nu jädrars.

    Surfa lugnt!

Comments are closed.