Driving Creek Railroad

Tredje gången jag är här. 1997, 2007 och nu 2017. Mycket har hänt men många saker är också glömda. Ett helt fantastiskt jobb Berry gjord under många år. Första åren var han själv och allt gjort för han. Med åren som gått har det blivit en affärsrörelse med anställda. Berry själv gick bort förra året.

Att järnvägen finns är för att Berry skaffade marken då leran var perfekt för hans keramik. Nästan som en saga man får höra berättas när man är där.

Vägen från Coromandel till DCR

Coromandel

Vi lämnar Auckland för att ta oss öster ut. Siktet är inställt på Thames och det är inte så långt dit. Jag har varit där en kort sväng få många år sedan och minns inte att den skulle vara så stor.

Vi tyckte båda att vi åker vidare till Coromandel. Det är krokiga smala vägar med stup och branter. Det råder lite delade meningar om vägen, men jag tycker den är läcker 😉 Vi filmar när vi åker så det kommer lite film om detta senare.

Ibland är man ner vid havet, sedan slingrar man sig upp i bergen. Efter vägen växer det massor med New Zealand Christmas Tree.

Nu har vi kommit till vår camping. Som medlem i TOP10 så få vi obegränsat WiFi. Nu får vi jobba i kapp förlorad surfing.