Corvette Nationals 2016

wp-1456134735352.jpegFrån Cape Reinga gick resan. Vi ska vara med på ett Corvette möte. Men först får vi en ledig dag vilken känns nödvändigt.

DSC_1432Fredagen börjar med registrering i vanlig ordning. Efter ett besök i baren så samlas alla utomhus. Vi välkomnas på maurivis. Kul upplevelse. Sen är det BBQ. Mycket mat och gott.

DSC_1589-scaledLördagen är en båttur ut i viken. Vi var på väg till en ö för lunch. På väg dit så hittade kaptenen delfiner som troligen jagade mat. Lite skådespel med hoppande delfiner.

DSC_1685Blev också en tur ut till “Hole in the rock”. Kul att se. Men även där lite extra med nöjesfiskare som drog upp meterlånga fiskar.

Kanonväder hela dagen som vanligt. Eftersom ett kryssningsfartyg skulle hämta passagerare så kunde vi inte gå i land vi hotellet. Så det blev en promenad genom Paihia, tur att det är en lite stad.

DSC_1712Söndag och dags för lite bilåka. Graeme och Bev lånade ut sin -84 så jag kunde köra. De åkte i sin -64. Lite knepigt med vänsterstyrd bil igen. Men det gick bra. Ingen lång färd, 3-4 mil kanske. Men kul.

DSC_1737Vi åkte till ett gammalt hotell för en lunch. Där var det också prisutdelning. Carina och jag fick också pris, long distance kan man säga.  Vi var några utlänningar där, USA, Australien och så vi från Sverige.

2016 Corvette Convention

IMGP1934

Aucklands flygplats

Kom en inbjudan från Corvette kompisar i Auckland att delta i deras möte 2016. Det ska vi göra. Många fina bilar och ännu fler trevliga personer. Känner inte många men var med 2000. Var mycket trevligt då med lite äventyr. Var och tittade på Americas Cup som kördes då i Auckland. Vet inte då mycket nu vad det kommer att bli men säkert en sväng på havet. City of sails kallas Auckland, och det är inte utan orsak.