Tågdag i Cambridge och Hamilton

Det skulle bli lite regnskurar var det sagt under dagen Morgonen så lite grå och tråkig ut men inget regn. Vi började med att leta upp banan i Cambridge är man kör live steam tåg. Men då det skulle vara tråkigt väder så var det ingen körning. Men lite bilder kan man ta ändå. Fin bana i en fin park,

Efter ett kort besök här så åkte vi till Hamilton. Den banan vet jag är större och hoppades att dom skulle köra. Men inte då. Var lite knepigt att hitta då den inte är skyltat. Var några andra där också som ville titta.

Gick runt större delen av banan och fotade lite här och lite där. Många broar finns det. Någon tunnel också där jag kan tänka mig att något rullande kan stå. De var också containrar som spår går in i. Får hoppas att det är trafik nästa gång jag är här.

Men lite rullande tåg såg jag. Banan i Hamilton ligger precis bredvid en godsbangård. Blev några bilder på några lok som vilar inför kommande arbetsvecka.

I övrigt har i inte gjort något speciellt idag. Var till ett shoppingcentra för att köpa vatten. Blev lite dricka också. Och så en sväng till Subway för lite kvällsmat. Fräsha mackor man får där.