Singapore Airport, Changi

Så sitter vi här Carina och jag på att sista etappen till Auckland ska börja. 12h väntan är inte speciellt roligt när man varit mer eller mindre vaken i 24h. 

Första stopp var i Moskva. Ett kort stopp på 90 minuter ungefär. Är en rätt stor maskin som vi flyger, en Airbus A350. Bra service på Singapore Airlines. 

Lång flygning till Singapore. Här skiner solen och är varmt. Redan 25 klockan 7 på morgonen. Men vi är trött och den långa väntan gör inte saken bättre.

Man får trösta sig med att vi kommit lite drygt halvvägs och sen är vi framme i Auckland. Det har vi väntat på sedan januari när vi kom hem efter förra resan. 

I Auckland ska vi träffa Bev och Greame en stund på flygplatsen. Sen hämtar vi bilen och åker till vårt mål, Rotorua. Ska bli så skönt att komma fram. Vi behöver vila ett par dagar nu. 

2 comments on “Singapore Airport, Changi

  1. Ni får försöka sitta och sova i skift.
    Det var lättare när man var yngre för då kunde man kura ihop sig på golvet mot en vägg och ha en väska till huvudkudde och vila eller sova. Det har jag gjort på en del flygplatser.
    Men nu när vi är lite äldre så funkar ju inte den varianten. Jag skulle vilja linda in er i bomull och låta er sova ut i värme och trygghet.

    Om det hjälper med kramar så skickar jag över en hel jädra flock med bamsekramar från mig till er båda. Heja er! Ni är snart framme i Paradiset.

Comments are closed.