Walk-about

Aktivitetsnivån idag hos oss är straxt under noll. Men vi kommer igen med nya krafter. Jag har suttit så mycket still att jag måste komma igång och gå lite mer. Gick mycket när jag var på Volvo i Flen och ska försöka komma igång igen. Så det blev en walk-about 😉.

Vet inte hur långt det blev eller hur lång tid det tog men tog med kameran i alla fall och tog ett foto lite då och då. Lite väl varmt kanske att knata iväg men gjort är gjort.

Gick uppför den backe där vår lilla stuga finns. Kom i alla fall så långt att vägen dela sig och var så högt man kom i den backen. Finns lite fastigheter här till salu och man blir lite sugen. Men svårt som utlänning att köpa och andra priser än hemma.

Så för att komma tillbaka på gjorden igen så lekte jag lite naturfotograf. Det är många fyrbenta individer som traskar runt på fälten här. Stora hagar och massor med mat för dom.

Varmt idag och inget regn ännu. Det sas att regnet skulle komma på eftermiddagen och vara ganska kraftigt. Men om det inte kommer så gör det inte mig något.

Då det är torsdag så är det ju food market i Rototua. Vi var ju där förra veckan och träffade Mark Smith. Vi åkte dit igen för att ha något att göra och så ville vi testa ”Spun Spud”. Det är potatis på ett långt grillspett där potatisen är ”skruvad”. Den är sedan fritterad. Mycket gott. Till det grillade lammspett som också är jättegott. Salt som tusan så då är det en anledning att ta sig hem igen för lite öl och vin. Inte omöjligt att det kommer att ätas flera torsdagar framöver. Vi har några till kvar innan hemfärd.

One comment on “Walk-about

  1. Jag gillar de lantliga bilderna. De andas frid och ro.
    Något mer som jag gillade var potatisskruven. Den skulle jag nog tycka om att snaska i mig tror jag. Mums.

Comments are closed.