En sväng till Taupo

Vi tog idag en sväng till Taupo. Ganska snabb väg att åka och tar en timme ungefär. Inte så mycket trafik på vägen, vare sig dit eller hem. Så ingen stress varför man nu skulle göra det. Solen skiner och det är varmt men behaglig temp i bilen.

Vi åkte ner till sjön. Där var det mycket folk och jag misstänker att 99% är turister. Så vi ville ha en fika eller något kallt. Finns många fik att välja på så vi tog en i högen.

När vi gick därifrån så såg jag en skylt om att stället bredvid hade Belgiska våfflor. Det ville jag ha så vi stannade till där också. Mumsigt var det allt.

Vi träffade Konrad igen. Han dyker inte upp så ofta nu för tiden. Undrar om han har skaffat andra kompisar?

Nu är jag riktigt trött på den GPS jag byggt. Den spelade inte alls in lång väg idag. Om det är SD- kortet eller lådan som strular vet jag inte nu. Men riktigt irriterande är det. Man vet inte när vi åker om det funkar eller inte. Detta då man inte kan läsa på displayen. Den ska visa om det är fel på kortet tex.

En snabb test så verkar det som om SD kortet tackat för sig. Det är inte värdens bästa hårdvara att använda sig av. Stora krav på kvalitet ska man ha. Som vanligt får man vad man betalar för. Får se hur det funkar i framtiden.

Så hur ska man göra? Bara strunta i alltihop eller försöka komma på en lösning. Ska se om det går att testa och tvinga fram felet. Skulle också kunna vara strömförsörjningen från bilen. Kameran vi använder till inte få ström direkt ut USB-uttaget.

Men resan var trevlig att göra i alla fall.

One comment on “En sväng till Taupo

  1. Taupo är trevligt och våfflor är gott. Jag tycker designen ser upp daterad ut på hemsidan.

Comments are closed.