Fortfarande varmt

Då det fortfarande är väldigt varmt så tar vi det väldigt lugnt. Blir lite naturupplevelser istället runt vår lilla stuga. Inte så illa det heller. Här finns kor och hästar. Även en massa fåglar är det. Den senaste bekantskapen var den lilla igelkotten som var jagad av fåglarna. Men den var lite kall och gick lugnt och stilla ut i hagen där gräset är högre och därför kan komma undan.

Några av kossorna var riktigt nyfikna. Var nog någon meter från oss. Gick vi närmare så backade dom. Men det är det närmsta vi kommit när dom är i en hage.

Sen inte att förglömma en av resans absolut bästa händelse. Fårskinn har varit på tapeten nära nog hela resan. Och idag köptes det ett. Det var Lyn som mycket vänligt var iväg och köpte. Hon vet hur skinn ska kontrolleras och utvärderas. Så nu blev Carina så lycklig med sitt skinn. Kommer att bli kanon på skotern men även på rullen.

Ett äkta fårskinn från Nya Zeeland.

One comment on “Fortfarande varmt

  1. Åh vilket fint alldeles snövitt fårskinn. Det kommer du att behöva så du inte fryser ändan av dig när du kommer hem. Idag väntas det en del snö här men det är inte så kallt. Ligger på nollan.

    Igelkotten var av en häftig modell. Långbent liksom. Hälsa kotten från mig.

    Kram kram

Comments are closed.