Vi är lite på G

Äntligen har jag kommit igång. Carina har varit igång ett tag men inte sagt något. Sen så frågade hon om vi skulle kolla lite tillsammans. Då så vaknade jag till och kom igång. Vi har en grov plan. Vi har tänkt södra ön sedan förra resan och så blir det nu. Vi får åka till Rotorua nästa gång, för det ska väl bli fler resor.

Tanken är nu att ha husbil under ett par veckor för att åka till lite specifika platser. Därefter så är det Air B&B vi ska hyra. Vi har fastnat för ett krypin i Richmond som ligger straxt söder om Nelson.

Riktigt när vi åker vet vi ännu inte men vi siktar på januari/februari/mars 2021. Hur länge vi ska vara där är inte heller bestämt men 8-12 veckor är inte fel. Flygbiljetter kan bara bokas ett år i förväg. Två bolag som vi gillar är Emirates som vi flög med 2016. Singapore Airlines flög vi med de två senaste resorna. Vi ska nu flyga Arlanda – Christchurch. Som det verkar så slipper man mellanlanda i Moskva (vilket vi gillar).

Så nu kan vi planera, inte bara Carina som ska kämpa. Vi har tid på oss, 1,5år eller drygt 500 dagar. Men vi har något att se fram mot nu. Är så mycket som varken Carina eller jag sett på södra ön. Vi tog en snabb sväng där 2016 men många ställen kvarstår.

En sak som vi måste få till denna gång är att besöka lite vingårdar. Finns många goda viner att prova.

One comment on “Vi är lite på G

Comments are closed.