Nu drar vi

Äntligen så åker vi, ett år försent dock. Ska bli så skönt att bara finnas till och ha det bra. Först södra ön i tre veckor sedan upp till norra. Vi kommer att återuppliva några ställen och saker som vi gjorde 2016. Hoppas att vi inte kör allt för mycket fel bara 😉

Det blir ställen vi varit på tidigare men också en hel del nya platser. Nu är det bara att hoppas vädrets makter är på sin vänliga sida. Inte allt för mycket regn men inte heller allt för varmt. Men Nya Zeeland är så bra på väder 🌞☔.

Ska också bli kul att träffa gamla bekanta igen på norra ön. Södra får vi skaffa nya vänner, brukar inte vara så svårt. Och att kanske få möjlighet igen att vara med om saker som vanliga turister inte normalt får. 2016 var det en träff med Corvette Club Auckland. 2017-2018 var vi bland de första på jorden som fick uppleva 2018 när vi var på East Cape. 2018-2019 så var det en djurauktion och inte förglömma en Nya Zeeländsk jul men våra senaste vänner.

Åttonde gången för mig, fjärde för Carina. Tänk att hon åkt dit så många gånger när hon var så flygrädd första resan. Tyder på att hon verkligen gillar att vara där lika mycket som jag, om inte mer.

New Zealand, here we come

Nädå, det funkade inte. Covid-19 sätter spärrar fortfarande även om vi två har tagit vår vaccin. Vi får återigen skjuta upp resan ett år och satsa på hösten/vintern 2022.

Som väl är så har vi ett par resor inom Sverige innan året är slut. Vi får vara nöjda och glada för det. Höst och vinter brukar vara så långa och mörka.

One comment on “Nu drar vi

Comments are closed.