6 år har nu gått

För 6 är sedan satt vi på Arlanda och väntade på att göra vår första resa. Ingen av oss hade nog förstått hur det skulle bli i framtiden. Att Carina skulle vara rädd för att flyga hade hon sagt, men hon var inte rädd, det var mera skräckslaget. Men efter några timmar så tittade hon även på bilderna från kameror på planet. Hon förstod också hur det funkar med lite mer detaljer och vad många ljud orsakades av.

Förväntan var stor hos oss bägge. Åka husbil var helt nytt för mig, Carina hade i alla fall åkt husvagn. Vi hade planer var vi skulle åka men det är inte alltid det blir som tänkt. Redan andra dagen åkte vi fel och kom till Middelmarch. Men det var inte hela världen och vi fick se och uppleva saker som man inte ens hade drömt om.

Det var en fantastisk resa som varade i tre veckor. Roligast av allt var att Carina bestämt sig för att vi ska åka igen. Det gjorde vi också. Så här långt har vi gjort tre resor tillsammans och bara väntar på att kunna boka en resa till.

Nya Zeeland är ett fantastiskt land med en underbar natur. Befolkningen är hur vänlig som helst och hjälper gärna förvirrade turister. En sak man inte får glömma är maten.

Vi är bestämda och ska bara komma tillbaka så snart det går. Så med lite tur så kanske vi kan åka iväg när vintern kommer till Sverige.