Årets sista svemesterresa?

Om allt stämmer så åker vi nu iväg på årets sista svemester. Och visst stämmer det. Det är inte riktigt Nya Zeeland men får duga, vi kommer i alla fall bort några dagar. Vi åker tillbaka till favoritställen som är Göteborg och Alvesta. Dessa hotell har fungerat mycket bra på alla sätt och har haft bra mat och trevlig personal. Vi får hoppas på att snön inte kommer att vräka ner. Men allt börjat med ett mindre IT-supportärende på Tingshöjden. Därför så blev det frukost på ICA Ekängen. Smidigt sår dom har jättegoda bullar man kan med i bilen.

Vi börjar på First Hotel G i Göteborg. Vi hoppas på samma perfekta rum som sist. Vi får se om vi ska vara lika slappa som då eller om vi ska ut på stan något. Men på stationen finns ju allt man behöver.

På torsdag åker vi till Alvesta och Hotel Rådmannen. Där ska vi äta Sveriges bästa hamburgare igen. Så blir det en avstickare till Kosta för att kolla lite knivar , kvarnar och andra viktiga köksattiraljer. Hoppas hon jobbar som vi handlade av sist. Vi fick mycket info om mycket.

Denna tripp avslutas på lördag då vi återigen är på hemmaplan. Blir väl något foto och inlägg under veckan. Mat och dryckbilder brukar det ju bli. Viktigt att vi kan ladda batterier inför en lång, kall och tråkig vinter. Hoppas att 2022 blir annorlunda än 2020 och 2021.

Helt otroligt, men vi fick samma perfekta rum som sist. Mycket bra början på resan.

One comment on “Årets sista svemesterresa?

  1. Åh ni är ute turné igen. Det gör ni rätt i. Man får samla härliga upplevelser som vackra pärlor på en tråd så man har något att tänka tillbaka på när det blir 23 grader kallt och snö upp till röva.
    Jag hoppas ni har det fantastiskt! Samla vardagslyckor så mycket ni kan.
    Kram kram

Comments are closed.