Då var vi hemma en vinter till😥

Vi hade hoppats på att komma iväg till Nya Zeeland i år. Men det blev inget med det. Det har varit mycket hemma i år, speciellt för Carina. Inte ens några hemesterresor har det blivit. Tror inte vi kommer i väg tidigt nästa år heller även om jag hoppats på det. Vi får hoppas att det kan bli en ordentlig resa nästa vinter.

Får också hoppas att svenska kronan blir starkare. För 25 år sedan vid min första resa kostade 1 NZ dollar knappt 5 kr. Nu får man betala runt 6.40. Och priserna i NZ har gått upp en hel del så det är i princip samma priser som här hemma.

Det är så många saker kvar att se och uppleva. Södra ön har vi inte varit så mycket på så den måste upplevas. Så måste vi träffa våra vänner som vi fått genom tidigare resor. Tror att vi bägge till och från kollar in lite vad vi vill se nästa gång. För vi vill tillbaka. Lite minnen dyker upp på Facebook lite då och då, nyheter i New Zealand Harold, mycket inlägg i grupper om Nya Zeeland. Vi sätter ut på Google Maps intressant ställen (mest Carina, hon är snabbast).

Saknar allt från Nya Zeeland. Så hoppas verkligen att världen kan hålla sig lugn och att även vi kan få ett skapligt år utan en massa krångel. Då kan det planeras lite om en ny resa. Vi håller ut ett år till. Det får räcka. Vi måste bara tillbaka.

One comment on “Då var vi hemma en vinter till😥

  1. *kastar mig in och trollar med knäna*
    Sådärja, nu har jag gjort vad jag kan för att ni ska få ett kanonår med resa och glädje.
    Jag förstår att ni saknar NZ och vill tillbaka så fort det går.
    *trollar lite extra innan jag skuttar ut*
    Kram

Comments are closed.