DĂ„ var vi hemma en vinter tillđŸ˜„

Vi hade hoppats pÄ att komma ivÀg till Nya Zeeland i Är. Men det blev inget med det. Det har varit mycket hemma i Är, speciellt för Carina. Inte ens nÄgra hemesterresor har det blivit. Tror inte vi kommer i vÀg tidigt nÀsta Är heller Àven om jag hoppats pÄ det. Vi fÄr hoppas att det kan bli en ordentlig resa nÀsta vinter.

FÄr ocksÄ hoppas att svenska kronan blir starkare. För 25 Är sedan vid min första resa kostade 1 NZ dollar knappt 5 kr. Nu fÄr man betala runt 6.40. Och priserna i NZ har gÄtt upp en hel del sÄ det Àr i princip samma priser som hÀr hemma.

Det Àr sÄ mÄnga saker kvar att se och uppleva. Södra ön har vi inte varit sÄ mycket pÄ sÄ den mÄste upplevas. SÄ mÄste vi trÀffa vÄra vÀnner som vi fÄtt genom tidigare resor. Tror att vi bÀgge till och frÄn kollar in lite vad vi vill se nÀsta gÄng. För vi vill tillbaka. Lite minnen dyker upp pÄ Facebook lite dÄ och dÄ, nyheter i New Zealand Harold, mycket inlÀgg i grupper om Nya Zeeland. Vi sÀtter ut pÄ Google Maps intressant stÀllen (mest Carina, hon Àr snabbast).

Saknar allt frÄn Nya Zeeland. SÄ hoppas verkligen att vÀrlden kan hÄlla sig lugn och att Àven vi kan fÄ ett skapligt Är utan en massa krÄngel. DÄ kan det planeras lite om en ny resa. Vi hÄller ut ett Är till. Det fÄr rÀcka. Vi mÄste bara tillbaka.

One comment on “DĂ„ var vi hemma en vinter tillđŸ˜„

  1. *kastar mig in och trollar med knÀna*
    SÄdÀrja, nu har jag gjort vad jag kan för att ni ska fÄ ett kanonÄr med resa och glÀdje.
    Jag förstÄr att ni saknar NZ och vill tillbaka sÄ fort det gÄr.
    *trollar lite extra innan jag skuttar ut*
    Kram

Comments are closed.