GeKås, vilken circus

Resan till Ullared gick ganska bra. Tog längre tid än jag trodde du skulle göra, 7h, men frukost och en toa eller två. Men rummet är ganska bra trots att dörrlåset är lite skakigt. Men nu så har det funkat och hoppas det håller i sig tills vi åker hem.

Middagen var buffé, god mat och skapligt med variation. Dock kunde maten varit varmare. Till och med Carina tyckte den vare kall och då är det kallt. Men mätta blev vi så siktet togs mot själva resmålet.

Vilken cirkus. Gamla kärringar som skjuter runt sina vagnar utan kontroll. Men när man kom längre in i butiken så blev det lite lugnare.

Det var torsdagen, blir mer i morgon fredag


Fredag

Lika rörigt som igår. Vi var inne tre omgångar för man orkar inte med allt surr och folk. Sista gången var senare på kvällen, en helt annan tillvaro. Mycket lugnare. Så besökte vi Abbe som bodde med sina föräldrar i stugbyn. Gillades skarpt av Carina.


Lördag och hemfärd

Vi lastade bilen efter frukost. Smidigt med lite större fordon så att två rullstolar och alla kassar och annat får plats. Vi åkte 900,1km under dessa tre dagar. Bilen har fungerat mycket bra och drar ca 0,95l/mil. Vi har haft 85km/h som snitthastighet, så vi har hållit 105-110km/h som maxhastighet.

Men nu är vi hemma igen och ska vila upp oss. Efter det måste hag felsöka lite på vår GPS-tracker. Den missar att lagra information av någon anledning. Inget som jag märkt under resans gång men jag har noterat det någon gång tidigare också.


Lite bilder från resan

2 comments on “GeKås, vilken circus

 1. Men jisses vilka äventyr ni är ute på. Jag har aldrig varit på Ullared men en bekant till mig åkte med ett tjejgäng en gång om året och handlade massor.
  Vilken tur att rullstolen blev åtgärdad och att du är händig och kan skruva och dona och se felen.

  Det vill nog till att ha tålamod och ork att fräsa runt i det gigantiska varuhuset. Jag tror inte att jag skulle palla för det men ni är helt suveräna som ger er in i galenskaperna *S*.

  Härligt att få träffa raringen Abbe också. Vilken härlig resa ni haft.
  Jättekram till hela högen från mig.

 2. Hmmmm……..det heter väl i Ullared och på GeKås. Jag får väl smälla mig själv på fingrarna som inte fick till det ordentligt första gången.
  Alltså……jag har aldrig varit i Ullared och därför aldrig heller varit på GeKås.
  Nu känns det bättre.
  Kramelikram

Comments are closed.