Vad gör man inte

Katt, det är lycka det

Vi skulle in till Rotorua Farmers Market så vi åkte ganska tidigt. Hittade en bra parkeringsplats och gav oss iväg till marknaden. Den var inte stor och erbjöd inget som vi var intresserade av idag.

Så istället tog vi en promenad och kom till Fancy Cat Café av en händelse. Det är valfritt att gissa om någon blev överlycklig.

Mer katter, mera lycka

Caféet har 17st katter som går lösa men i sitt eget rum. Alla var snälla men fanns visst någon som var ganska skygg. Andra var riktigt nyfikna på vad vi hade med oss i kassar och väskor.

Bra väder så vi gick ganska långt. Men vi skulle också till Metro10 som är lite som ett byggvaruhus. Vi skulle ha ha på någon presenning för att minska märken i bagaget på bilen efter rullstolen. $1,70 som då motsvarar knappt 10 svenska Kalle Anka. Självklart blev det lite till men nödvändigt. En aluminium bricka att ha längst ner i ugnen.

En av alla arter som finns här

Vi har mycket fågelliv vid vår lilla stuga. Så lite fotande blir det emellan varven. Ingen aning var det är för sort men den kommer ofta och sätter sig på stubben nedanför trappen.

Var lite knepigt att somna om i natt också. Då kollar man ut och ser att det är helt stjärnklart. En sak som vi önskat länge att försöka fotografera. Så jag passade på att göra ett par försök. Blev väl inte så tokigt för att vara nybörjarförsök. Himlen ser inte alls ut som den där hemma.

Väl hemma så ska tekniken verifieras. Verkar  fungera som den ska numer. Kan det vara så enkelt att USB kontakten inte har ork ordentligt? Vi hoppas på det. Då kan vi göra lite filmer från när vi åker och så.