Edgecombe, sen middag

Dagen börjar med en tur till Edgecombe. Har bor Lotta och hon jobbar med naglar. Carina har varit hos henne tidigare och ville åka dit igen. Så vi åkte åkte dit. Varmt var det men det var inte så jobbigt för mig. Medans Carina fixar naglar så satt jag och surfade.

Dagen avslutades med att vi bjöd ut Lyn och Julian på middag. De har varit ett sådant fantastiskt ställe att bo på och de har varit så hjälpsamma och vänliga. Vi har fått uppleva saker som inte alls är vanliga för turister. Vi har bara att knalla ut i hagarna bland kossor om vi känner för det. De har tipsat om saker att se och göra. Fixat biljetter till Rotorua A&P. Vi fick följa med på djurauktion. Det har varit underbart i nio veckor och bara en vecka kvar. Så det minsta vi kunder göra var att åka och äta lite. Sen så pratade vi en hel del om hur vi alla har upplevt dessa veckor. En jättelyckad dag.