Japaner, japaner, japaner. Japaner överallt

Då det skulle regna idag så skulle vi ta det lugnt. Lite shopping kanske och någon fika på stan. Vi började med lie site seeing med att åka till Lake Rotorua och sitta en stund. Lätt vind och varmt var det. Inte så mycket aktivteter, bara hjulångaren som körde sin tur och några som hängde i en fallskärm efter en båt.

Vi passade på att slänga lite plast- och glasflaskor innan vi åkte vidare. Vi åker efter parkens gator mot Government Garden. Där finn Rotorua Museum som är stäng tills vidare pga en jordbävning rätt nyligen. De säger att huset inte är säkert men det är inget man ser på utsidan.

Färden går sedan vidare till Redwood forest. Vad vi ser rätt snart är de träfigurer som står nära I-Site inte längre står där. Ingen information om vad som hänt men kanske dags för någon renovering.

Många ståtliga träd som växer där. Några rötter bara om är efter marken så det gick bra med rullstolen även där det inte är några gångar gjorda. En annan sak. Man kan vara i skogen och inte en enda mygga i sikte 🙂


Här är en film med sekvenser över dagens färd.