Kelly Tarlton i Auckland

Så kom vi till Kelly Tarlton till slut. Var skönt att gå där i underjorden med vatten lite överallt. Det är en organisation som räddar djur och växter i den marina världen. Mycket handlar om sydpolen av naturliga själ. Bland om expeditioner till sydpolen där man byggt upp hur deras boende såg ut. Finns till och med saker där som var med i expeditioner.

Det vinns alla typer av fiskar simmandes i stora akvarier. Vissa är som vanliga akvarier men stora. Andra går man i som en tunnel. Där simmar det runt hajar, rockor och andra varelser.

Man kan även köpa biljett för att vara med bakom kulisserna. Vet inte vad man får vara med om men säkert guide som berättar mycket och se hur tankarna fungerar samt kanske vara med och mata.

Vår följeslagare Konrad var naturligtvis med. Han satt och spanade in humrarna. Undrar vem om trodde vem skull vara huvudrätten för dagen. Humrarna är inte små precis. Konrad är en kaxig lite krabat och visade ingen rädsla för dom.


Efter vårt besök där åkte vi till Silverdale för att äta lunch på ett favoritställe. Om köttet igår lämnade mer att önska så är det perfekt här.