Ny dag, nya äventyr

Härligt att vakna upp och bara gå iväg till en hotellfrukost. Bara att ta för sig, det är lyx. Första tanken var att åka till Nora men vi ändrade planen och styrde mot Örebro. Ganska lugnt på vägen förutom ett långtradare från Lettland. Syntes på lång väg att det inte var en svensk bil. Gick alldeles för fort och körde om så fort någon låg framför.

Målet i Örebro var Marielunds köpcenter. Inte alls mycket folk och här uppförde sig alla som man vill att det ska vara. Många med ansiktsskydd, ingen trängsel och alla håller till höger. Att sedan folk kan läsa skyltar som finns i alla butiker man vad som är in- och utgång känns mycket ovant.

Eftersom vårvärmen har kommit så blev det en glass🍦 i solen🌞. Gjorde inte alls ont någonstans.

På vägen hem så varnades det för krokodiler. Själv missade jag skylten men inte Carina. Tyckte dock jag såg några krokodiler nere i träsket.

Tillbaka till hotellet så blev det en öl ute i solen. Det här är väder som jag gillar.

På kvällen så gick vi till ett litet café. Blev en smörgåstårtbit med kaffe. Sen så gick vi ner till sjön för att bara slappa. En liten vinflaska medhavd som vi drack. Skön avslut på dagen i riktigt skönt väder. Solen skiner från klarblå himmel och ingen blåst.

Nu så är vi rätt trötta så kudden ser lovade ut. Ska nog kolla den närmare.🛌