IKEA och Gekås

Nu när badrummet ska anpassas kommer tvättmaskin och torktumlare att flyttas in i badrummet eftersom det också blir större. Vi var till IKEA och kollade om deras överskåp skulle fungera för att ställa maskinerna på. Det fungerar även om det inte sägs så direkt. Men mycket gör-det-själv börjar dom med. Bara att köpa korv ska man klicka på skärmar. Långsamt och struligt. IKEA i Kållered är ganska nytt och stort. Men mycket gående i slingriga gångar och dåligt med genvägar. Svårt med en översikt var man är och vart man ska. Men nu behöver vi inte vara där någon mer gång. Västerås duger bra åt oss.

Sen vidare till Ullared. Ett par småsaker som skulle köpas med som vanligt blir det en hel del mer. Men ganska rimliga saker köptes. Allt måste ju få plats i bilen på väg hem också. Mycket folk men jag höll mig lugn och satt mest och väntade medans Carina snurrade runt och tittade. När det var dags så följde jag efter med vagnen för att lasta på. Inte alls så jobbigt som det varit tidigare gånger vi varit där. Har jag lärt mig att hantera allt ståhej som det är där?

På väg till hotellet så blev GPS och jag lite oense om saker och ting. Slutade med att co-driver Carina fick vara kartläsare. Blev några mil extra men vi kom rätt till slut.