Vi åker vidare

Efter att vi packat ihop så går vi en sväng till Barbara och Marin igen. De har så mycket info som de villigt delar med sig. Som tips på vägen föreslår dom Coromandel. Vi har haft det i tanken så vi får se.

Vi har bestämt oss för Auckland. Så iväg vi åker. Det är till södra Auckland vi har siktet inställt. Bland annat så har vi bestämt var vi ska äta och campa. Det ska bli på Murphy’s Law.

Först ska vi shoppa. Det finns en butik på nätet med NZ saker. Efter mycket snurrande och åkande så kommer vi fram. Men det var inte mycket dom hade i sin lilla affär.

Carina vill ha smycke från Pandora med NZ motiv. I ett shoppingcenter håller dom till och vi hittar dom till slut. Det speciella motivet om önskas görs inte längre. Med tre andra smycken fattas det en futtig NZ dollar för att få en gåva. Eftersom dom inte ville gå oss till mötes gick vi till en annan butik. Så smycket blev det i alla fall.

Nu går färden till Murphy’s. Vi checkar in men får veta att WiFi inte funkar. Det som skulle vara gratis utan begränsning. Vi som använder ganska mycket blev förstås lite besvikna. Men det blev man inte på maten. Mycket gott.