Tauranga

En stor och backig stad, Tauranga. Ligger precis vid kusten och det passar Carina jättebra. Man ser verkligen hur hon njuter av vinden och vågorna.

Vi börjar dagen med att åka in och handla. Nu favoritbutik är Pack’nSave. Det behövdes lite äta och dricka. Men bäst av allt. Bästa pajbagaren i Nya Zeeland håller till här. Och vi skulle bara testa. Helt enkelt oslagbart. Massor av varianter att välja så bara det var lite svårt. Här skulle man kunna äta många gånger.

Efter lunch och shopping är det till standen. Som sagt är det här Carinas stora grej. Tycker själv att det var helt ok för det är varma vindar. Söndag och rätt mycket folk utmed stranden men det är inget man märker. Stranden är flera kilometer lång.

Efter allt detta så åker vi ni till centrum för att äta. Vi hade hittat en thai restaurang med höga betyg. Så vi begav oss dit men stället var nog lite överskattat. Men curryn var ok och mätta blev vi.

Vi sa efter förra resan att vi måste fota oss själva också och inte bara allt annat. Så även om jag inte är mycket för att bli fotad så får man göra det ibland.

Som avslutning en liten filmsnutt från stranden.

En liten liten film till. Den är precis när vi kommet fram till stranden 🙂

One comment on “Tauranga

  1. Det är kul att se bilder på er🎅. Bra du skriver! Hav är underbart!

Comments are closed.