Lite regn i Rotorua

Även om vi tänkt oss en lugn dag så blir det lite fullt upp ändå. Vi var till lite affärer runt om i Rotorua. Märks att det är semestertider för det är ganska mycket folk i rörelse.

Dagens höjdare var när vi träffade Terry och Kay igen. Vi hade bjudit över oss själva till dom igen för att ses lite snabbt innan vi åker vidare. Nu blev det lite längre än som var meningen men det är så kul och trevligt att träffa och prata med dom. Vi pratade om allt möjligt och mycket jämförelse mellan våra länder.

Nu är jag en stolt ägare till en keps med lokskyltar. Den ska stolt bäras när jag kör lite tåg hemma. En gåva från Terry med lite VHS filmer med tåg också. Ska bli kul att se när jag kommer hem.

Nu väntar vi bara på stormen som ska vara på väg. Ska bli blåst och massa regn. Lite synd för nu har dom ställt in marknaden som ska vara i morgon kväll. Det var en av de saker vi hoppats kunnat besöka i morgon. Befolkningen har fått en varning av binda fast utemöbler och rensa avloppsgaller då vinden bli hård och mycket regn väntas.