Regn, regn och åter regn. Och en skojig affär

Vi är kvar i Rotorua då vi hade planerat att besöka Rotorua Night Market i kväll. Men då en ordentlig storm väntas så har man ställt in marknaden den här veckan. Men tips fån Terry igår var att besöka en teknikaffär, Jaycar. Fanns så mycket roliga saker. Clas Ohlson och Kjell&Co har långt kvar till den nivån. Clas kan ha varit rätt nära när det begav sig. Nu mest hem och husgeråd. Vissa saker var prisvärda men andra tyckte jag var dyra. Tittade bla på LED strips. Tyckte det såg ut som dubbla priset mot hemma.

Det var elektronikkomponenter, övervakning, högalare, verktyg. Fanns mycket. Det fanns tom ett 6U 19″ kabinett. Skulle vara snyggt hemma att montera in switchar och sånt i. Men inte helt enkelt att få med hem. Men mycket saker där som jag inte visste att jag saknade.

Sen blev det en tur till TheWarehouse som är lite som Ullared. Massor med olika saker till billigt pris. Massor med folk så det är inte min favorit precis. Men det finns också en variant som kallas Stationary och är lite som Elgiganten med datorprylar, TV och sånt. Men dag var vi inte in där.

Var också tänkt med lite grillning ikväll. Vi får se hur det blir med men något ska vi äta. Nu finns det bra kök precis bredvid vår plats som vi kan använda.