Sammanfattning av äventyret

Då har vi varit hemma i några dagar. Kom hem till snö och lite kyla. Man tänker tillbaka på de veckor som nu har gått och önskar att resan inte var över för den här gången. Men vi pratar om att åka tillbaka igen. Hoppas bara att det inte tar allt för lång tid innan vi är där igen.

Det blev inte som vi tänkt oss då vi inte var på så många platser som vi önskat. Men jag tror också att vi inte hade orkat med ett så högt tempo som det krävts. Var många saker som vi hade på önskelistan. Men vi hade en fantastik resa. Många saker som vi sett och upplevt. Vi träffade våra vänner i Rotorua och Auckland. Carina fick en ny vän i Edgecombe. Och i Orewa träffade vi bekanta.

Resan hem var lång. Väntan i Singapore gick väl så där då vi var rätt trötta och många timmar att bara sitta och vänta. Moskva är lite speciell då man ska ut ur planet och bort till säkerhetskontrollen för att sedan vänta att få gå ombord igen. Som väl är så finns det hjälp att få med att någon kan köra rullstolen.

Men landningen på Arlanda var lite speciell. Blåste hårt så det var en skakig landning. Kändes som om piloten landat på ett hjul bara och sedan vinglat till planet för att få alla hjul i marken. Men det märktes när vi var utanför hallen att det blåste och blåste hårt. Var nog inte det lättaste att flyga i.

Nu är det bara att ta tag i en ny resa. Visst, vissa saker måste lösas innan bokning kan göras. Men vi båda vill tillbaka. När vi kommer så långt börjar bloggen att vakna till igen. Tills dess så kanske lite bilder kommer att läggas upp och en och annan film kanske tillkommer.

 

One comment on “Sammanfattning av äventyret

  1. Heeeeej Leif,
    jösses! NU funkar det med att lämna kommentar. Har du varit inne och trollat?
    Härligt att läsa din sammanfattning.
    Jag förstår att ni längtar tillbaka. Det är bara att börja spara och planera direkt nu.
    Men först har jag en lunchdejt med din pingla.
    Kram till dig från mig

Comments are closed.