250 days and counting

Tiden går sakta framåt. 250 dagar kvar till avresa men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge säger det gamla ordspråket. Ser fram emot att komma tillbaka till Nya Zeeland varje resa. Den här gången är det speciellt då vi bokat och fixat allt själva. Det blir också lite extra spännande när vi har ett hus som vårt hem denna gång. En liten stuga straxt utanför Rotorua.

DJI Spark

Eftersom vi båda är lite tekniknördar så har vi skaffat en ny liten leksak. Vi har vanliga kameror, kameror i telefonerna, videokamera och kamera i bilen. Det vi skaffat nu är en drönare. Den ska bli spännande att se om vi kan få till lite häftiga filmer med.

Den kom hem den 9/3 och blev uppackad 10/3. Det är inte bara utan många inställningar att göra innan man börjar flyga. Men vi har några dagar på oss att lära oss. Första testen blev hemma hos Carina. Hon var en fena på att flyga.

Vi kanske kan få långväga gäster till vårt lilla hem i Nya Zeeland. Ett rykte kanske men är det sant kommer mer information om det då. Ledighet ska vara ordnad.