Film med vår drönare

Det är inte helt enkelt att flyga drönare. Än värre när vi är nybörjare. Och så blåste det vilket inte heller gör det enklare. Men det var en kul övning och vi konstaterar snabbt att vi måste öva mer. Men vi har nu 248 dagar kvar så vi hinner nog med det.

Filmsnutten nedan så är det Carina som är piloten. Tycker hon gjorde ett mycket bra jobb för att vara första gången hon flyger drönare. Mina krashlandningar är inte mycket att visa. Som tur är så är det inte heller så mycket filmat då.

3 comments on “Film med vår drönare

  1. Men dra på trissor så häftigt. Så duktig du är Carina. Du har nog varit någon slags spion i ditt förra liv för du har då koll på hur man ska ”smyyyyyga” sig fram.
    Så fint det var i backen bakom ditt hus. När jag var hos dig så var det så uppvuxet så man såg inte själv backen. Jättefint har du det.

    Själv tror jag att jag likt de gamla vikingarna ska släpa mig iväg på¨härjningståg för dom där kabelrullarna var högintressanta.

    Ni ser så rara ut där ni sitter och flyger drönare. Nästan lite högtidliga *S*. Undrar om kamrat Krister L har flugit drönare. Det har jag aldrig frågat faktiskt. Ska nog ta upp det vid nästa kloklipparmöte.

    Heja er som går nya vägar hela tiden och hittar på än det ena och än det andra.
    HEJA ER!

    • Ja, hon är duktig på det där. Själv får jag öva mer på det grundläggande.
      Sådana kabeltrummor verkar vara eftertraktade. De som du såg i filmen ska målas i sommar.
      Vi var på Taxinge i går för att träffa resenärer som tänkt komma till NZ. Vi måste styra upp lite så det blir rätt. Vi är ju så världsvana😏

      • Övning ger färdighet så jag tror du kommer att bli fena på att ratta den där manicken.
        Ja dom står högt i kurs dom där finfina kabelförvaringstjosans. Väldigt högt.
        Nog är ni världsvana allt något annat kan man väl inte säga.
        Heja er som styr och ställer, fixar och trixar, donar och grejer. Ni är bäst!

Comments are closed.