Mera övning med Sparken

En solig men lite kylig och blåsig vårdag i Flen så tog vi ut drönaren för att öva lite flygning. Gick inte så bra för mig förra gången då varje landning var mindre bra. Idag gick det betydligt bättre. Nu gäller det för oss båda att få mjukare rörelser i flygningen. Dagens vind gjorde inte saken enklare. Vad som förvånar är att bilden är så stadig. Och orginalfilmerna är av jättebra bildkvaitet. Men vi har fortfarande 239 dagar kvar till avresan så vi hinner öva en del.

4 comments on “Mera övning med Sparken

  1. Det går bättre och bättre men varför flimrar det i nedre kanten på filmen.

    • Har tittat med padda, telefon och dator. Kan inte se att det flimrar. Filmen är ändrad i storlek så det kan vara något sådant som är lite miss med.

  2. Men vilken fin film där man fick se hur det ser ut i Flen. Så vackert nu och det måste vara helt fantastiskt när det är sommar och allt grönskar.
    Det gick ju jättefint att ”pilota” den här gången Leif. Ingår bägge husen i boendet?

    Ni är så ursöta när ni sitter på första parkett mitt i spenaten. Leif ser koncentrerad ut och Carina kniper med ögonen och fnissar.
    Ursöta var ordet sa Bull.

    • Jag har ett hus och det räcker att hålla reda på. Övriga är grannarna. Det kanske kan bli någon film när det är grönt och saker blommar.

Comments are closed.