Efter⛈️kommer ☀️

Hela natten har det regnat. Och det fortsatte under dagen. Även åskan hörs från och till. Nästan 100 nerslag har det varit i Rotorua. Men nu på eftermiddagen så skiner allt solen igen och det blir lite ljusare och varmare.

Vi börjar eftermiddagen med att gå in till Fat Dog Café and Bar som är ett matställe i närheten till marknaden. Vi var där även förra året och det är en speciell lokal där. Inte alls som ett vanligt matställe. Maten är bra men var nog bättre förra året. Men mätta blev vi på deras burgare.

Äntligen så ska vi komma till Rotorua Night Market. Det har alltid blivit inställt tidigare torsdagar vi varit här. Och eftersom vädret ser ut att vara på vår sida så ska vi bara dit.

Här handlar det mycket om att sälja mat. Inte mycket krimskrams som säljs alls, det var skönt att slippa. Men mycket god mat verkar det finnas.

Adrian till vänster och Mark till höger.

En annan som vi träffade var Mark Smith. Vi följer honom på Facebook där han visat många läckra bilder. Det blev också en pratstund med honom dels känner vi igen platser han ofta fotar vid. Han berättade också mer specifikt var platserna är. En riktigt kul sak att träffa honom.

Ser äntligen ut som om regnmolnen dragit vidare.

2 comments on “Efter⛈️kommer ☀️

  1. Så kul att ni äntligen fick vara med på en nattmarknad. Jag gillar marknader där det finns mycket spännande saker och mat.
    Små billiga smakportioner så man kan gå runt och äta lite här och lite där.
    Roligaste marknaden jag varit på var en ryssmarknad i Gdansk i Polen. Där gick det livligt till.

    Ha det mys i både regn och sol.
    Kram kram

Comments are closed.