Lite fixande

Så där, nu har bilen tvättats både utvändigt, invändigt och inredning. Lite fläckar finns det kvar men det är många års slit som finns. Så har det installerats en dashcam som filmar kontinuerligt. En sprillans ny GPS har köpts. Så nu ska vi nog inte åka allt för mycket fel. Sen är den hemmagjorda GPS-trackern igång.

Carina pysslar med de mjuka sakerna. De första kuddarna har kommit in i bilen. Det kommer säkert mera saker för att få lite mer ”myskänsla”. Nu ska bakluckan fixas med rostangreppen i nederkant av luckan.

Vi har nu åkt lite mer med bilen. Funkar bra och vi bägge trivs bra med den. Carina har några problem som har mycket med hennes längd att göra. Bältet som gärna kommer i halshöjd, inte trevligt. Säten som är höga och därför kämpigt att komma upp i. Vi får se om det blir någon hemester som vi ska göra. Det blir lite längre tur då kanske och lite ovana miljöer. Bilen tar lite mer plats än en vanlig bil. Rampen tar plats också. Den sticker ut någon meter och till det tillkommer plats för rullstol.

Bakluckans nedre kant var rostangripen. Lämnade in hos Valhalla Karosseri & Lack som gjorde ett kanonjobb och fixade det. Luckan ser ut som ny nu.

One comment on “Lite fixande

  1. Kom på mig själv med att det var länge sedan jag var här inne och när ni pratade om bilen så var jag ju tvungen att gå in och spana.
    Vilken jättebra bil. Hoppas verkligen att det kommer att funka för er båda och att ni får göra massor av härliga hemesterturer året om.
    Kör försiktigt!
    Kram till hela högen

Comments are closed.