Dugg och disđŸŒ§ïž

Godis 😉 

Idag har det varit lite trÄkigt vÀder. SÄ pÄ hÀndelsefrontet intet nytt. Det ser ut som om detta vÀder ska fortsÀtta nÄgra dagar. Men vi hittar pÄ nÄgot som passar vÀderleken sÄ det löser sig. Stora aktiviteten idag var att Äka och handla lite mat, dryck och godis. SÄ det har varit en slappardag men det Àr bra att ha ocksÄ.

Tekniken Ă€r inte riktigt med oss. GPS Ă€r glapp i displayen eller kablarna till den. Den loggar var vi Ă€r men vi kan inte lĂ€sa av den under fĂ€rd. FĂ„r se om jag kan komma pĂ„ nĂ„got vid tillfĂ€lle. Den ”dash-cam” vi försökte med vill inte vara med ordentligt. Den spelar in men nĂ€r man stĂ€nger av bilen sĂ„ Ă€r batteriet slut. DĂ„ vill den inte starta en ny inspelning sen igen. Att lösa det Ă€r nog lite knepigare sĂ„ vi fĂ„r köra med gamla kameran sĂ„ lĂ€nge och hoppas pĂ„ den.

Carina testar vidare med med gimbal vi köpte innan avfÀrd. Fungerar bra men tar ett tag att lÀra sig alla finesser. Vi kommer att sÀtta ihop lite filmklipp att visa.

Undrar om vi ska ringa Bugge&Carina senare. Deras första dag i Nya Zeeland. Nyfiken hur de haft det och vad deras plan Ă€r om de har nĂ„gon. Vad de sa innan avresan var att första dagen var det att ta sig till campingen och inte sĂ„ mycket mer. Men den taktiken har man hört förr😂

One comment on “Dugg och disđŸŒ§ïž

  1. Slappardagar Àr vÀl finfint att ha. Ibland Àr det bra att stanna upp och bara njuta av dagen och tillvaron precis sÄdan den Àr.
    Krama om varandra ifrÄn mig.
    /Bibbi

Comments are closed.