Födelsedagslunch

Detta är Burgare med stor B

Dagen inleddes i vanlig ordning med frukost. Då vi inte har en diskmaskin (är det något man kan sakna i huset så kan det vara en sådan) så var det bara att ställa sig och diska så vi har koppar och fat senare på dagen. Vi tänkte bjuda våra värdar på en ”Swedish fika” så vi bakade en sockerkaka. Vi måste försöka lära dom några svenska seder😉.

Vid lunch så åkte vi till The Factory Smokehouse and Grill. Jag menar, bara namnet är ju gott. Vi kollade deras meny och hade bestämt oss innan vi åkte vad som skulle smaka.

Det var bland de bästa burgarna vi någonsin ätit. Hur goda som helst och man bara ville ha mer. På en skala 1-10 så blir betyget 17.83. Fantastiskt gott och vi kommer säkert att åka dit fler gånger.

Ser inte mycket ut för värden men god mat har dom.

När vi kom hem så blev det ”Swedish fika” med vårat värdpar. De är så trevliga och vänliga och ställer verkligen upp på att göra allt perfekt eller bättre. Lyn har svenskt påbrå så en hel del svenska saker på tal. Då vi är inbjudna i jul på deras julfirande så gäller det för oss också att luska ut lite hur det går till i Nya Zeeland på julen. Vi vet att vi bör komma med en typisk svensk sak eller tradition att visa.

Vädret är lite sådär och kommer att vara så ett par dagar till. Lite regn men runt 20°C så vi fryser inte. Då vi fått låna en grill så ska vi nog grilla lite korv i kväll. Blir inte så tokigt det heller.

2 comments on “Födelsedagslunch

  1. Här har det också varit dugg, dis och genomgrått men inga 20 grader varmt utan det har hållit sig mellan en grad kallt och fem grader plus. Riktigt skitväder.
    Jösses, den där hamburgertallriken såg ut att räcka i två dagar.

    Må gott!
    Kram kram till båda

  2. Och i efterhand såg jag rubriken. Födelsedagslunch.
    Grattis grattis till den som var på ”fyllan”.
    Rosor och trumpeter.
    Kram kram……till båda

Comments are closed.